2008. június 25., szerda

A Gyíkkirály szigete

Elérkezett az idő, hogy belássuk, nincs szükség a régi korok atmoszférájára ahhoz, hogy az embert valami sötét erő kerítse hatalmába. A gonosz idegenek (értsd: rohadék ufók) itt vannak köztünk, mérgezik az elménk, és pusztítják a bolygónk. Biztos nincsenek megelégedve az általunk diktált - nem éppen ráérős - irammal. Rátesznek még egy lapáttal. És hogyan is teszik ezt? Hát persze, beépülnek a kormányainkba, maffiába, vallásokba, egyszóval mindenbe. A feltevés rendkívül népszerű, könnyedén utána lehet olvasni magyar és külföldi oldalakon is a hüllőemberek ténykedéseinek, rendkívül hatásos bizonyítékaik vannak, mint az alábbi videó:



És ha ez nem lenne elég meggyőző akkor vannak további bizonyítékaik is.
3.-as és 4.-es számú bizonyítékok, két leleplező fotó a fiatalabb Bushról, akit vagy manipulálnak az idegenek, vagy tényleg ekkora tompa barom magától is.


És végül egy pár hasznos tanács ha gyíkemberekkel találkoznánk. Bevallom én találkoztam eggyel még fiatalabb koromban. A Mortal Kombat 2-ben talált rám a fenevad, nem is igen rejtette véka alá kilétét, Reptile-nak, azaz hüllőnek nevezte magát, és igen veszélyes volt, meg akart ölni. Véssük eszünkbe a következőket:
1. Ha el akarjuk kerülni az ilyen találkozásokat, óvatosan játszunk a Mortal Kombat szériával.
2. Le+Le+Fel+Nagyrúgás mindig bejön.
3. Ha nem jönne be, akkor Pörgő+Lábsöprést kell alkalmaznunk.
4. Ha ügyesek vagyunk ki is végezhetjük, ezzel megmentve magunkat és sok millió embertársunkat.
5. Legyen nálunk Terrárium lámpa, és próbáljuk meg túlfűteni (azt nem bírják).
6. Legyen nálunk néhány tücsök, dobjuk el, és fussunk az ellenkező irányba. Ez mindig bejön, megőrülnek a friss rovarokért.

2008. június 22., vasárnap

Boszorkányos melléfogás?

A képen látható Antonio Vazquez (de) Alba professzor, aki Mexikó boszorkány nagymestere néven is ismert, évente nyilvánosságra hozza tarokk jóslatait az eljövendő évre vonatkozólag.
Idén azzal rukkolt elő, hogy Hillary Clinton fogja megnyerni az amerikai elnökválasztást, és Britney Spears öngyilkosságot fog elkövetni.
Bár a jóslatának publikálásakor minden jel arra mutatott, hogy beletrafált, ez az illúzió foszlani látszik, ugyanis a dolgok tótágast álltak mostanra.

Hillary visszalépett, és korábbi vetélytársa, Obama mellé állt. Így mivel nem is jelölt, nehezen tudná megnyerni az elnökválasztást. Britney pedig összeszedte magát úgy tűnik. A Los Angeles-i bírák legalábbis így látták, mikor visszaadták gyermekei láthatási jogát, sőt meghosszabbították a láthatási időt is. Az újságírók pedig mostanában inkább a visszatéréséről áradoznak, mintsem botrányos éltemódjának folytatásáról.

Tudjuk, az évnek még nincs vége. Mindenesetre Antonio nagymester most fohászkodhat, hogy jóslatához kedvezően alakuljanak a dolgok. Ez azt jelenti, hogy fohászkodhat Barack Obama haláláért és Britney Spears öngyilkosságáért. Ám mások halálát kívánni nem túl szép dolog, ezért szerintünk érdemesebb lenne inkább elgondolkoznia azon, hogy más foglalkozás után néz.

2008. június 21., szombat

Ember képzelet, isten képmások


Az emberiség történelme során számtalan elképzelés létezett arról, hogyan néz ki az Isten, vagy olykor egy isten. Néha még az Isten kifejezett tilalma ellenére is. Az emberek mégis mindig megpróbálták ábrázolni is, amit elképzeltek. Így születtek a fenti képmások is. Így látták a sumérok, az inkák, az egyiptomiak, és az európaiak, személy szerint Michelangelo.

Nem fogunk pálcát törni egyik javára sem, azt viszont a képekből is láthatjuk, hogy voltak merész elképzelések. Ám talán egyik sem volt olyan bátor, mint a korábban bemutatott Sai Baba (jobbra).

Megnézem még egyszer a képet, és anélkül, hogy különösebb méltatásnak szükségét látnám, annyit mondhatok, hogy a bizalomgerjesztőnek szánt nyílt kéztartás sem segített.

Az emberi képzelet szülte isten képmások mindenesetre egy dologról valóban meggyőztek bennünket: jobb lenne felhagyni a próbálkozással.

2008. június 20., péntek

Sai Baba csütörtököt mondott

Egy külön fejezetet megérő misztikus idézetével kezdenénk eme postot:
A három víz övezte parton, megszületik egy Ember, aki a csütörtököt fogja Szent napnak nyilvánítani. Szava, királysága és hatalma kontinenseken és tengereken túlra terjed, miközben Keleten viharok dúlnak.
I.50. Nostradamus
Az eddigi szereplők akikkel foglalkoztunk meglehetősen gyér hatalommal rendelkeztek a mostani személy mellett. Ő ugyanis nem kevesebbet álít magáról mint hogy ő Isten, személyesen.
Ez a kép úgy gondolom sokat elmond Isteni létének valódiságáról.
De úgy tisztességes, hogy bemutatjuk azt is amit ő állít magáról:

"Igaz Valóságomat nem érthetitek meg sem ma, sem ezer és ezer önsanyargatásban vagy buzgó keresésben töltött év után sem, még ha az egész emberiség összefog is ennek érdekében. De hamarosan megismerhetitek azt a Boldogságot, amely abból az Isteni Alapelvbõl árad felétek, amely Magára vette e szent Testet és Nevet. Ezért szerencsétek még annál is nagyobb, mint amelyben a bölcsek és szentek vagy az Isteni Dicsõség különbözõ megnyilvánulásait megtestesítõ Lények osztoztak.

Mivel közöttetek járok, úgy táplálkozom, ahogyan ti, és beszélgetek veletek, tévesen úgy hiszitek, hogy nem vagyok egyéb, mint egyszerü emberi lény. Óvakodjatok e hibás látásmódtól! Az is félrevezethet titeket, hogy együtt járok, énekelek és tevékenykedem veletek. De Isteniségem bármelyik pillanatban megnyilatkozhat elõttetek; legyetek tehát készen erre a pillanatra! Az Isteniséget emberi alak fedi, tehát igyekezzetek legyõzni a káprázatot, Máyát, amely eltakarja szemetek elõl a Valóságot.

Ebben az Emberi Formában minden Isteni Lény, minden Isteni Alapelv, vagyis minden Név és Forma megnyilvánul, amelyet az ember Istenkét tiszttel, Istennek tulajdonít. Ne engedd, hogy a kétségek eltérítsenek! Ha a szíved oltárára helyezed Isteniségembe vetett rendületlen hited, Igaz Valóm látomásábanrészesülhetsz. Ám, ha ide-oda ingadozol a hit és hitetlenség között, akár az inga, soha nem sikerül felfognod az Igazságot és elnyerned az Üdvösséget. Igen szerencsésnek mondhatod magad, hogy jelenlegi életed során a Sarva-daivathwa-swaroopam (Forma, mely magába foglalja Isten minden Formáját) boldogságos látásában részesülhetsz.

Hadd hívjam fel a figyelmet egy másik tényre is. Korábban, mikor Isten a Földre szállt, e különleges Inkarnációk felismerésének öröme csak azután adatott meg az embereknek, mikor a fizikai Megtestesülés már elhagyta a világot, bár Kegyes Létérõl bizonyítékok sokasága árulkodott. Ezek az Istenségek hûséget és odaadást vártak az emberektõl, de mert földöntúli erõvel és képességekkel bírtak, vagy,mert szigorú, büntetõ hatalmat gyakoroltak, az emberek csodálata és odaadása fõként félelembõl fakadt. De gondolkozzatok el egy pillanatig a jelenlegi Sathya Sai Megnyilvánuláson! Minek köszönhetõ, hogy ebben az elanyagiasodott, agresszivitással, erõszakkal teli, hitetlen és tiszteletet nem ismerõ korszakban, a világ minden tájáról milliók vonzódnak és vándorolnak imádattal Hozzá? Ennek oka az emberi Formában megnyilvánuló földöntúli Isteniség.

Milyen szerencsések vagytok, hogy tanúi lehettek annak, hogy minden ország tiszteletét teszi Bharatnak (Indiának). A világon mindenütt hallhatjátok visszhangozni Sathya Sai Nevének Dicsõségét, ugyanakkor, amikor ez a Test itt áll elõttetek. Hamarosan tanúi lehettek a Sanathana Dharma (Ösi Törvény) eredeti és természetes állapotába való visszaállításának. Ez a Védákban lefektetett Dharma az, amely az emberiség javát szolgálja. Sai Akaratából megtörténik a Védikus Dharma új életre keltése. Sankalpám - Isteni Akaratom - által és Isteni Erõm (Shakti), valamint Isteni Képességeim (Samarthya) kinyilvánításával nemcsak magamhoz vonzom az embereket, de fenn fogom tartani az Igazságot és kiírtom a hamisat. Mindegyikõtöket Isteni Boldogságban részesítelek, amikor gyõzni fog, és beteljesedik az Igazság. Ez a Sai Sankalpa!"

És hogyan érti a hamis kiírtását a világból? Öngyilkossággal? Nem hinném. Viszont álljon itt egy videó ami ad valami támpontot a hamisságot illetően. Ami bár angolul van, de a képek magukért beszélnek.

Britney kab(b)alája


Távol álljon tőlünk, hogy egyetlen eset alapján messzemenő következtetéseket vonjunk le az Júdaizmus misztikus irányzatáról a Kabbaláról. Azt azonban leszögezhetjük, hogy Britney-nek nem jött be.
Engedtessék meg, hogy ezt illusztráljuk is két pillanatfelvétellel a sztár életéből, mielőtt, és miután vallásos érdeklődéssel fordult a Kabbala felé. Ugyan nem lenne nehéz egy hosszabb videó összeállítással lefesteni a témát, képek tömkelegével, ettől azonban megkíméljük oldalunk látogatóit, nem egy szép látvány...
Nem kell csodálkoznunk hát azon, hogy Britney életének rendbetételeként felhagyott a héber iratok tanulmányozásával és a Kabbalával, sőt, a nyakán ékeskedő - korábban általunk is bemutatott - héber írás tetoválást is eltávolíttatta.
Mi mást fűzhetnék még hozzá a dologhoz? Britney, máskor több szerencsét a vallásokkal!

2008. június 19., csütörtök

Pacsamama és az indiánok

Néha igazán messzire kell mennünk, hogy valami természetfölöttivel találkozzunk. Egészen az indiánokig, és talán segít megértenünk azt is, hogy a nagyrészük miért is halt ki szédítő sebességgel.

2008. június 18., szerda

Varázslatos matematika


Melyikünk életében ne fordult volna elő a pillanat, mikor úgy éreztük a matek tanár csak valami érthetetlen földöntúli nyelven hadovál? Jó esetben ez későbbi tanulmányaink során logikus eszmefuttatássá szelídült fejünkben. Rosszabb esetben magyarázhattuk a bizonyítványunkat.

Legutóbbi videónkban nem egy ilyen mély értelmű (értsd: értelmetlen) motyogáshoz lehetett szerencsénk. Talán nem én vagyok az egyetlen, akit nem csekély örömmel tölt el, mikor némi fénysugár mégis átszakítani látszik a tudatlanság fekete függönyét.

Most is ez történt. Az általam ismert nyelvek egyikén sem értelmes szövegben egyszer csak egy ismerős szó ütötte meg a fülemet. Algebra!
Hallottam már számmisztikáról, de ez esetben inkább a számtan misztifikálásáról van szó.

Asmodeus oldaláról megtudhattuk, hogy nem tévedés, valóban az algebra szó hangzott el. Méghozzá precízen különválasztva a névelőt a főnévtől: "al gebra".
A matematikai műveletek általános tudománya. A kíváncsiság, hogy még mélyebbre áshassak az elhangzott varázsige értelmébe, elvezetett arra a tudásra, hogy a szó első tudatos használója, Al-Khwárizmí (akinek a nevéből az algoritmus szó is ered) mit is értett ezalatt isz. 820-ban írt könyvében:
Al-dzsebr (kiegészítés), az a művelet, mellyel az egyenlet egyik oldalán álló negatív mennyiséget előjelének megváltoztatásával az egyenlet másik oldalára helyezzük.

Nem kis örömmel tölt el, hogy bár csekély mértékben, de újból bepillantást nyerhettem Asmodeus mesterségébe, hogy ezt itt mindenkivel megoszthattam, és hogy nem volt hiábavaló a sok évnyi matematika tanulás.

És hogy miért nem értem a varázsige többi részét? Talán azon az órán hiányoztam, vagy abban a tananyagrészben volt, ami miatt végül mégsem lettem ötös...

(A kép Al-Khwárizmí eredeti művének részlete)

2008. június 17., kedd

Julika anyagi energiatere és más varázsigék

Britney és Madonna

Kedves Kabbalista popsztáraink is belekeverték magukat az okkultizmusba, persze kiváncsi lennék az ortodox zsidók véleményére is. (először kövek nélkül aztán kövekkel) Különösen ennek fényében:
"Testeteket a holt emberért meg ne hasogassátok, se égetéssel magatokat meg ne bélyegezzétek. Én vagyok az Úr. " Móz3,19:28

És hát ez se ment...Legközelebb próbálkozhatna a Xanaxal.

2008. június 16., hétfő

Homonkulusz titka

Most pedig a videón említett Szent Homonkulusz kerül kitárgyalásra. (A D&D sokat segít nekünk ebben)Kezünkbe akadt egy nagyon pontos és részletes leírás, ami minden titkot felfed. Ime hát:

Jótanácsok ha hadakoznunk kellene Homonkulusszal:
1. Mindig legyen nálunk két 6 oldalú, és egy 8 oldalú dobókocka ha homonkulusszal hadakoznánk. (szerepjátékosok előnyben)
2. Próbáljunk sűrűn hatos dobni, akkor levághatjuk a fejét.
3. Ne felejtsük el, hogy a lény megalkotójának megölése is a lény halálához vezet. Ajánlott egy 10 oldalú dobókocka is. Sok tizes esetén, itt is fejlevágás jön.
4. Semmit se vigyünk túlzásba, mert az agyunkra megy.
5. Számoljuk pontosan a sebzéseket, nehogy elvétsük a hatosok összeadását. (ha elég összegyült: fejlevágás)

Mi is kell a varázsláshoz?


Ha megnézzük az Asmodeus videót, az elejefelé a nagy mágus elhint egy morzsát a varázslás csínjáról nekünk egyszerű halandóknak. Mégpedig azt, hogy mivel kell megtisztítani a köveket, hogy "a rezgés érvényesüljön".
"A tisztítás chlorhexamed fluidummal történik..." Hosszas nyomozás után a Holdfény társaság kiderítette, hogy a chlorhexamed folyadék mi is: "A Chlorhexamed szájöblitő a szájüreg és a garat gyulladásainál alkalmazható széles spektrumú antiszeptikum." Magyarul: szájvíz. Forrás a Biosz*llító ahonnan rögtön meg is vásárolhatjuk potom 774 pénzért.

Bámulatos hol tart már a tudomány! Hogy milyen széles az egyes gyógyhatású készítmények felhasználói köre! A gyógyszergyárak az alkímisták valódi örökösei!
Én már csak arra lennék kíváncsi, Asmodeus melyik ősi mágia könyvből tett szert a chlorhexamed titkára?
Képzeljük el milyen nagy veszélybe kerül a mágia és varázslás, ha a Chlorhexamed eltűnik a gyógyszertárak polcairól!

Nonszensz okkult és ezoterikus próbálkozások gyüjteménye

Ha már így in medias rés belevágtunk a média lyuk közepébe. Elmondanám mivégre.

Ez a blog a nonszensz okkult és ezoterikus próbálkozások gyűjteménye (itt meg jól írta, de hülye). Amelyek szerintünk nem igényelnek különösebb okfejtést hiábavalóságuk megvilágítására, hanem egy pecsét is megteszi. Egy vámpírfej áthúzva. Hogy ez csak olyan, mint az, de már azt se hittük el.

Asmodeus visszatér

Ez a bizalomgerjesztő férfi, akinek a hirdetését már alább bemutattuk, most egy hiszékeny öregasszonyra csap le. Azt hiszem nagy valószínűséggel megállapíthatjuk, hogy a hölgy nem olvasta Tóbiás könyvét. Talán mert nem katolikus? Ez még önmagában véve nem bűn.
De ha megtette volna ezt olvashatta volna:
"Sárát ugyanis már hét férfihez is feleségül adták, de Azmodeus, a gonosz szellem mindegyiket megölte, mielőtt még mint jó házastársak, összekerültek volna." Tóbiás, III:8
vagy "...szabadítsa meg a rossz szellemtől, Azmodeustól." u.o.16. stb.
A rossz szellem, akitől a (katolikus) Bibliában csak szabadulnának, most emberbőrbe bújt, és TV-mágiát művel 240 magyar Forint + ÁFA + kapcsolási díj áron.
Hiába, már démonnak lenni sem túl jövedelmező. Jól jön egy kis mellékes.

Varázslatos TV, TV mágia

Tarokk és Barokk

A Tarok kártya egyenes következménye. A régi szép időkben...

2008. június 15., vasárnap

Madja néni tanácsai

Az aranyhal jobb, ott hármat lehet kívánni...

Segítség a legmegbízhatóbb forrásból


Mind a média közismert színvonala, mind a bizalomgerjesztő arc azt sugallja, hogy bátran vegyük igénybe szolgáltatásait. Vagy legalábbis azt, hogy bátorságra van szükségünk a bizalomhoz...

Szerencsepénz és világuralom

Szerencsepénz és világuralom. Nincs mese, csak rendelni kell....