2008. június 25., szerda

A Gyíkkirály szigete

Elérkezett az idő, hogy belássuk, nincs szükség a régi korok atmoszférájára ahhoz, hogy az embert valami sötét erő kerítse hatalmába. A gonosz idegenek (értsd: rohadék ufók) itt vannak köztünk, mérgezik az elménk, és pusztítják a bolygónk. Biztos nincsenek megelégedve az általunk diktált - nem éppen ráérős - irammal. Rátesznek még egy lapáttal. És hogyan is teszik ezt? Hát persze, beépülnek a kormányainkba, maffiába, vallásokba, egyszóval mindenbe. A feltevés rendkívül népszerű, könnyedén utána lehet olvasni magyar és külföldi oldalakon is a hüllőemberek ténykedéseinek, rendkívül hatásos bizonyítékaik vannak, mint az alábbi videó:



És ha ez nem lenne elég meggyőző akkor vannak további bizonyítékaik is.
3.-as és 4.-es számú bizonyítékok, két leleplező fotó a fiatalabb Bushról, akit vagy manipulálnak az idegenek, vagy tényleg ekkora tompa barom magától is.


És végül egy pár hasznos tanács ha gyíkemberekkel találkoznánk. Bevallom én találkoztam eggyel még fiatalabb koromban. A Mortal Kombat 2-ben talált rám a fenevad, nem is igen rejtette véka alá kilétét, Reptile-nak, azaz hüllőnek nevezte magát, és igen veszélyes volt, meg akart ölni. Véssük eszünkbe a következőket:
1. Ha el akarjuk kerülni az ilyen találkozásokat, óvatosan játszunk a Mortal Kombat szériával.
2. Le+Le+Fel+Nagyrúgás mindig bejön.
3. Ha nem jönne be, akkor Pörgő+Lábsöprést kell alkalmaznunk.
4. Ha ügyesek vagyunk ki is végezhetjük, ezzel megmentve magunkat és sok millió embertársunkat.
5. Legyen nálunk Terrárium lámpa, és próbáljuk meg túlfűteni (azt nem bírják).
6. Legyen nálunk néhány tücsök, dobjuk el, és fussunk az ellenkező irányba. Ez mindig bejön, megőrülnek a friss rovarokért.

Nincsenek megjegyzések: