2008. június 20., péntek

Sai Baba csütörtököt mondott

Egy külön fejezetet megérő misztikus idézetével kezdenénk eme postot:
A három víz övezte parton, megszületik egy Ember, aki a csütörtököt fogja Szent napnak nyilvánítani. Szava, királysága és hatalma kontinenseken és tengereken túlra terjed, miközben Keleten viharok dúlnak.
I.50. Nostradamus
Az eddigi szereplők akikkel foglalkoztunk meglehetősen gyér hatalommal rendelkeztek a mostani személy mellett. Ő ugyanis nem kevesebbet álít magáról mint hogy ő Isten, személyesen.
Ez a kép úgy gondolom sokat elmond Isteni létének valódiságáról.
De úgy tisztességes, hogy bemutatjuk azt is amit ő állít magáról:

"Igaz Valóságomat nem érthetitek meg sem ma, sem ezer és ezer önsanyargatásban vagy buzgó keresésben töltött év után sem, még ha az egész emberiség összefog is ennek érdekében. De hamarosan megismerhetitek azt a Boldogságot, amely abból az Isteni Alapelvbõl árad felétek, amely Magára vette e szent Testet és Nevet. Ezért szerencsétek még annál is nagyobb, mint amelyben a bölcsek és szentek vagy az Isteni Dicsõség különbözõ megnyilvánulásait megtestesítõ Lények osztoztak.

Mivel közöttetek járok, úgy táplálkozom, ahogyan ti, és beszélgetek veletek, tévesen úgy hiszitek, hogy nem vagyok egyéb, mint egyszerü emberi lény. Óvakodjatok e hibás látásmódtól! Az is félrevezethet titeket, hogy együtt járok, énekelek és tevékenykedem veletek. De Isteniségem bármelyik pillanatban megnyilatkozhat elõttetek; legyetek tehát készen erre a pillanatra! Az Isteniséget emberi alak fedi, tehát igyekezzetek legyõzni a káprázatot, Máyát, amely eltakarja szemetek elõl a Valóságot.

Ebben az Emberi Formában minden Isteni Lény, minden Isteni Alapelv, vagyis minden Név és Forma megnyilvánul, amelyet az ember Istenkét tiszttel, Istennek tulajdonít. Ne engedd, hogy a kétségek eltérítsenek! Ha a szíved oltárára helyezed Isteniségembe vetett rendületlen hited, Igaz Valóm látomásábanrészesülhetsz. Ám, ha ide-oda ingadozol a hit és hitetlenség között, akár az inga, soha nem sikerül felfognod az Igazságot és elnyerned az Üdvösséget. Igen szerencsésnek mondhatod magad, hogy jelenlegi életed során a Sarva-daivathwa-swaroopam (Forma, mely magába foglalja Isten minden Formáját) boldogságos látásában részesülhetsz.

Hadd hívjam fel a figyelmet egy másik tényre is. Korábban, mikor Isten a Földre szállt, e különleges Inkarnációk felismerésének öröme csak azután adatott meg az embereknek, mikor a fizikai Megtestesülés már elhagyta a világot, bár Kegyes Létérõl bizonyítékok sokasága árulkodott. Ezek az Istenségek hûséget és odaadást vártak az emberektõl, de mert földöntúli erõvel és képességekkel bírtak, vagy,mert szigorú, büntetõ hatalmat gyakoroltak, az emberek csodálata és odaadása fõként félelembõl fakadt. De gondolkozzatok el egy pillanatig a jelenlegi Sathya Sai Megnyilvánuláson! Minek köszönhetõ, hogy ebben az elanyagiasodott, agresszivitással, erõszakkal teli, hitetlen és tiszteletet nem ismerõ korszakban, a világ minden tájáról milliók vonzódnak és vándorolnak imádattal Hozzá? Ennek oka az emberi Formában megnyilvánuló földöntúli Isteniség.

Milyen szerencsések vagytok, hogy tanúi lehettek annak, hogy minden ország tiszteletét teszi Bharatnak (Indiának). A világon mindenütt hallhatjátok visszhangozni Sathya Sai Nevének Dicsõségét, ugyanakkor, amikor ez a Test itt áll elõttetek. Hamarosan tanúi lehettek a Sanathana Dharma (Ösi Törvény) eredeti és természetes állapotába való visszaállításának. Ez a Védákban lefektetett Dharma az, amely az emberiség javát szolgálja. Sai Akaratából megtörténik a Védikus Dharma új életre keltése. Sankalpám - Isteni Akaratom - által és Isteni Erõm (Shakti), valamint Isteni Képességeim (Samarthya) kinyilvánításával nemcsak magamhoz vonzom az embereket, de fenn fogom tartani az Igazságot és kiírtom a hamisat. Mindegyikõtöket Isteni Boldogságban részesítelek, amikor gyõzni fog, és beteljesedik az Igazság. Ez a Sai Sankalpa!"

És hogyan érti a hamis kiírtását a világból? Öngyilkossággal? Nem hinném. Viszont álljon itt egy videó ami ad valami támpontot a hamisságot illetően. Ami bár angolul van, de a képek magukért beszélnek.

Nincsenek megjegyzések: