2008. június 22., vasárnap

Boszorkányos melléfogás?

A képen látható Antonio Vazquez (de) Alba professzor, aki Mexikó boszorkány nagymestere néven is ismert, évente nyilvánosságra hozza tarokk jóslatait az eljövendő évre vonatkozólag.
Idén azzal rukkolt elő, hogy Hillary Clinton fogja megnyerni az amerikai elnökválasztást, és Britney Spears öngyilkosságot fog elkövetni.
Bár a jóslatának publikálásakor minden jel arra mutatott, hogy beletrafált, ez az illúzió foszlani látszik, ugyanis a dolgok tótágast álltak mostanra.

Hillary visszalépett, és korábbi vetélytársa, Obama mellé állt. Így mivel nem is jelölt, nehezen tudná megnyerni az elnökválasztást. Britney pedig összeszedte magát úgy tűnik. A Los Angeles-i bírák legalábbis így látták, mikor visszaadták gyermekei láthatási jogát, sőt meghosszabbították a láthatási időt is. Az újságírók pedig mostanában inkább a visszatéréséről áradoznak, mintsem botrányos éltemódjának folytatásáról.

Tudjuk, az évnek még nincs vége. Mindenesetre Antonio nagymester most fohászkodhat, hogy jóslatához kedvezően alakuljanak a dolgok. Ez azt jelenti, hogy fohászkodhat Barack Obama haláláért és Britney Spears öngyilkosságáért. Ám mások halálát kívánni nem túl szép dolog, ezért szerintünk érdemesebb lenne inkább elgondolkoznia azon, hogy más foglalkozás után néz.

Nincsenek megjegyzések: